Wie ben ik

Een Italiaanse imago styliste, die begin 2019 haar eigen bedrijf is gestart. Geboren en getogen in Deventer, ben ik in mijn dagelijks leven getrouwd en moeder van vier mooie jongens.
Daarnaast werk ik drie dagen in de week bij een chemisch bedrijf op de afdeling Customer Service. In mijn jongere jaren heb ik de studie Commerciële Economie & Internationaal Management met succes volbracht, waardoor ik zestalig ben.

Ik heb vroeger altijd de wens gehad om een franchise kleding winkel uit Italië te openen. Maar door het druk gezinsleven, heb ik dit geparkeerd. Tot op een dag dat iemand tegen mij zei: “waarom wil je een franchise starten? Jij bent meer een styliste!”. Dat heeft mij aan het denken gezet. Een styliste, werkelijk waar? Ik verdiepte mij in de wereld van stylistes en inderdaad herkende ik mijzelf hierin.
Toen dacht ik: “Als ik mijzelf een styliste wil noemen, dan moet ik hiervoor ook de benodigde kwalificaties halen”. Dus heb ik de opleiding voor imago styliste voltooid. Ik heb hier zeker geen spijt van!

Ik hou ervan om met kleuren te werken: hun betekenis en de manier waarop zij ons kunnen helpen te uiten. Het stijlen van mensen, het leren herkennen van je eigen lichaamsvorm en je hiernaar kleden.
Het adviseren van deze mix aan kleur en stijl elementen vind ik super leuk om te doen!

Mijn grootste voldoening is wanneer ik zie dat mensen weer van zichzelf gaan houden! Het elke dag zien groeien en sterker worden van hun zelfvertrouwen. We zijn allemaal verschillende mensen. Dat is wat ons uniek maakt en iedereen verdient het om voldoening te krijgen van hun zelfbeeld.

“Ontdek jezelf, Wees jezelf, Want jij bent prachtig!” Dit is de boodschap onder mijn logo.
Het weerspiegelt precies waarmee ik mijn klanten wil adviseren.

Wat heb ik al opgestart? De eerste kids kleurenanalyse dag in Nederland! Ik heb dit mogen starten
bij COOLJAY in Deventer Colmschate en ik heb op 15 september nog een hele leuke middag voor de boeg bij MINI BOSS in Deventer (Boreel). Super leuk om dit te doen!